053 431 10 60

Aan de slag met Eigenaarschap

Eigenaarschap wordt binnen steeds meer organisaties een belangrijk thema. Maar wat betekent 'Eigenaarschap' eigenlijk? Hoe stimuleer je het bij medewerkers? En welke randvoorwaarden zijn nodig om Eigenaarschap succesvol in de praktijk te brengen? P&A biedt verschillende diensten die je helpen om stappen te zetten met Eigenaarschap in jouw organisatie. 

TRAININGEN

 • Gratis Training

  Een paar keer per jaar organiseren we een open en gratis training Leidinggeven aan Eigenaarschap. Deelnemen? Wees er snel bij, de trainingen zitten snel vol!

  Meer Weten

 • Teamtraining (incompany)

  Sterke teams kenmerken zich onder meer doordat de individuele teamleden een sterk gevoel van eigenaarschap ervaren. Hoe krijg je dit samen voor elkaar? Dat leer je als je ons inschakelt voor een incompany-training gericht op Eigenaarschap in Teams.

  Meer Weten

 • Leertraject Leidinggeven aan Eigenaarschap

  Geef jij leiding en ben je toe aan een volgende stap waardoor je jouw medewerkers beter kunt empoweren, zorgen dat zij meer eigenaarschap tonen en het zelf wat minder druk krijgt? Dan is het leertraject: Leidinggeven aan Eigenaarschap iets voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

  Meer weten over het Leertraject

Online Scans

 • Gratis Zelfscan

  Met de gratis zelfscan krijg jij inzicht in welke mate jij een gevoel van eigenaarschap hebt. Aan de hand van 14 vragen krijg je in beeld op welke van de 7 randvoorwaarden van Eigenaarschap jij het beste scoort. 

  Naar de gratis zelfscan

 • Zelfscan Werkbeleving

  Wil je een completer inzicht in waar het goed gaat en waar belemmeringen of uitdagingen liggen om meer eigenaarschap te kunnen ervaren? Doe dan de zelfscan Werkbeleving voor slechts € 29,-. Je krijgt hiermee inzicht in hoe je scoort op alle 7 randvoorwaarden.

  Zelfscan werkbeleving bestellen

 • Teamscan

  Met de online teamscan krijg je razendsnel in beeld hoe het er voor staat binnen jouw team. In hoeverre zitten de teamleden goed in hun rol, welke randvoorwaarden zijn voor elkaar en waar liggen de uitdagingen om hierin te groeien. 

  Meer weten

 • Organisatiescan

  Hét betere alternatief voor een medewerkerstevredenheid onderzoek. Tevredenheid zegt namelijk nog niets over eigenaarschap. Met de online organisatiescan kunnen de medewerkers (anoniem) aangeven hoe het er voor staat. Het biedt HRM-ers / directies een fantastisch inzicht en kan helpen voor het stellen van prioriteiten ten aanzien van het HRM beleid.

  Meer weten

Inspiratiesessies

 • Voor leidinggevenden

  Veel managers, leidinggevenden of ondernemers raken energie kwijt omdat hun medewerkers geen verantwoordelijkheid tonen. Ze doen gewoon hun werk, maar zetten niet een tandje bij om een verschil te maken. En als het misgaat nemen ze niet de verantwoordelijkheid, maar wijzen ze vaak naar de omstandigheden. Tijdens deze inspiratiesessie laten we zien wat Eigenaarschap precies is en hoe je dit kunt aanwakkeren. Deelnemers zetten hiermee de eerste stap naar het empoweren van medewerkers!

  Informatie aanvragen

 • Voor medewerkers

  Een interactieve lezing over eigenaarschap en waardecreatie. Door deel te nemen aan deze sessie worden de deelnemers zich bewust van hun eigen toegevoegde waarde binnen de organisatie. Ze zien meer samenhang tussen hun eigen taak en het gezamenlijke doel en ze zijn zich bewust geworden in hoeverre ze hun eigen talenten nog meer in kunnen zetten of ontwikkelen.

  Informatie aanvragen

Event

Op 6 april kwamen 150 geïnteresseerden naar ons Event over Eigenaarschap. Dit naar aanleiding van het verschijnen van het nieuwste boek van Pieter van der Haak: 'Wie zorgt dat het goed komt?'

Het enthousiasme was zo groot dat wij momenteel overwegen om in september een nieuw Event te plannen rondom dit thema. Wil je er van op de hoogte gebracht worden als het zover is, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Boek (Bestseller)

Bestseller! Ontdek hoe je Eigenaarschap vergroot in jouw team of organisatie met het nieuwste boek van Pieter van der Haak: 'Wie zorgt dat het goed komt?'. (voormalig nr. 1 op Managementboek.nl).

Zij gingen jullie voor:

Meer weten?
 
Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Impressie Inspiratiesessie

Schrijf je in voor de P&A Booster!

Privacy voorwaarden

Contactgegevens

P&A Talentontwikkeling
Oldenzaalsestraat 1200 
7524 RJ Enschede

053 431 10 60
info@talentontwikkeling.com

KvK 08 11 66 53

twitter linkedin