053 431 10 60

Over P&A

De wereld verandert, maar betekent dat dat we zelf ook moeten veranderen? Nee, veranderen is niet het juiste woord; het gaat om ontwikkelen. Veranderen roept iets op van een overgang van de ene stabiele situatie naar de andere stabiele situatieMaar daar gaat het al lang niet meer om. Het gaat om aanpassingsvermogen en een blik die voortdurend is gericht op datgene wat er nu nodig is om morgen weer beter met elkaar samen te kunnen werken. En dat alles ten dienste van de “klant”.

Iedereen weet wat het geheim is van the survival off the fittest. Dat is aanpassingsvermogen. Wij noemen dat mee-bewegen met de realiteit. Beweging in de goede richting, zodat je voorbereid bent en blijft op wat nog gaat komen, dat maakt dat je een verschil kunt maken. En wij geloven dat mensen in organisaties prima in staat zijn om mee te bewegen. Niemand wil veranderd worden, maar als je zorgt dat de mensen zelf regie gaan pakken dan wordt ontwikkelen niet alleen noodzakelijk, maar ook een mooi avontuur. 

(lees hier meer over onze missie & visie

Wij weten hoe beweging kan ontstaan en helpen jou door middel van trainingen en organisatie-ontwikkeltrajecten stappen vooruit te zetten. 

Onze werkwijze

Herinner je nog de eerste keer dat je: 

  • zonder zijwieltjes ging fietsen? 
  • in het diepe zwembad sprong?
  • bekende dat je toch wel heel erg verliefd was op diegene?
  • achter het stuur van een auto kroop?
  • op jezelf ging wonen?
  • naar een sollicitatiegesprek ging?
  • toch een lastig gesprek aan bent gegaan?

Alles begint met een eerste stap. Wij dagen deelnemers uit om in beweging te komen door uit de comfort zone te stappen, want groei ontstaat vooral daarbuiten. Dit doen wij op een veilige, positieve, maar ook prikkelende manier.

P&A Talentontwikkeling werkt ervaringsgericht. Deelnemers gaan zelf actief aan de slag en hebben de kans om succeservaringen op te doen. Waar nodig, maken we gebruik van onderliggende theorieën, mits praktisch toepasbaar. 

Het trainingsprogramma wordt op basis van situatie en doelstellingen van de klant op maat gemaakt en bestaat uit dynamische en interactieve onderdelen.

Wij trainen vanuit ons motto: “Ontwikkel je talent, organiseer je zwaktes!”.

Incompany Trainingen en ontwikkeltrajecten

Wij bieden trainingen en ontwikkeltrajecten aan gericht op de thema’s:

Gedurende het gehele proces van opstarten van het contact tot afsluiten van de training, staan wij de klant bij als reisbegeleider. Waar wil je naar toe en wat staat er in de weg (wat is de ‘ruis’?) om er te komen? Deze reis begint al tijdens een kennismakingsgesprek of intakegesprek.

Achtergrond

P&A Talentontwikkeling is sinds 1995 in heel Nederland actief. Aanvankelijk onder de naam P&A Coaching. In 2012 hebben we de naam gewijzigd in P&A Talentontwikkeling. Dit dekt beter de kernactiviteiten van ons bureau. 

P&A Talentontwikkeling is geregistreerd als erkend opleidingsinstituut voor Kort Beroepsonderwijs.

     CRKBO Instelling

 

Schrijf je in voor de P&A Booster!

Privacy voorwaarden

Contactgegevens

P&A Talentontwikkeling
Oldenzaalsestraat 1200 
7524 RJ Enschede

053 431 10 60
info@talentontwikkeling.com

KvK 08 11 66 53

twitter linkedin