053 431 10 60
 • event nieuw leiderschap 2015 1
 • Event nieuw leiderschap 2015 5
 • Event nieuw leiderschap 2015 7
 • stoelen event leiderschap
 • HONEST event
 • event nieuw leiderschap 2015 4
 • Event nieuw leiderschap 2015 6
 • event leiderschap
 • nieuw leiderschap event
 • event Nieuw leiderschap
 • event waardecreatie

Inspiratiesessies Nieuw Organiseren

NieuwOrganiseren partner pa talentontwikkeling

Jullie organisatie gaat of wil stappen zetten met Nieuw Organiseren. Maar hoe creëer je draagvlak bij de medewerkers? Naast trainingen rondom het thema Nieuw Organiseren, verzorgen wij ook zogenaamde inspiratiesessies over Nieuw Organiseren. Wij bieden de inspiratiesessie aan op maat, zodat deze goed is afgestemd op de doelen van de organisatie. 

Tijdsduur: maximaal 2 uur

Groepsgrootte: 10 - 100 

Hieronder vind je een overzicht van de thema's: 

Nieuw Organiseren

Wat is ‘nieuw organiseren’ precies? Waarom is het noodzakelijk dat we gaan kijken naar andere vormen van organiseren? Tijdens deze inspiratiesessie laten we deelnemers (aan de hand van voorbeelden) zien wat Nieuw Organiseren precies betekent en wat dit precies vraagt van de organisatie en haar medewerkers. Na afloop van de sessie zijn de deelnemers zich bewust van het belang van Nieuw Organiseren en geïnspireerd om hiermee aan de slag te gaan.

Offerte aanvragen

Nieuw Leiderschap: van Manager naar Leider

Nieuwe tijden vragen om nieuwe leiders. Vakmensen rennen de tent uit als je niet tijdig je manier van leidinggeven afstemt op wat zij graag willen. Het gaat er (nog steeds) om dat je de mensen in jouw team in de kracht weet te zetten waardoor ze zo optimaal mogelijk bij kunnen dragen aan een gezamenlijk resultaat. Maar hoe doe je dat? In deze inspiratiesessie legt Pieter van der Haak, eigenaar van P&A en auteur van het boek Van Vakmanschap naar Leiderschap, uit wat Nieuw Leiderschap precies betekent en hoe je dit toepast in de praktijk.

Offerte aanvragen

Eigenaarschap

Veel managers, leidinggevenden of ondernemers raken energie kwijt omdat hun medewerkers geen verantwoordelijkheid tonen. Ze doen gewoon hun werk, maar zetten niet een tandje bij om een verschil te maken. En als het misgaat nemen ze niet de verantwoordelijkheid, maar wijzen ze vaak naar de omstandigheden. Tijdens deze inspiratiesessie laten we zien wat Eigenaarschap precies is en hoe je dit kunt aanwakkeren. Deelnemers zetten hiermee de eerste stap naar het empoweren van medewerkers!

 

Offerte aanvragen

Zelflerende teams

Zelfsturende of zelforganiserende teams zien we als een goede oplossing om vakmanschap centraal te stellen en de professional zelf de regie te geven. Minder management, meer zelf aan het roer. We stellen de “Bedoeling” centraal en formuleren de gewenste "Outcome”. Maar hoe krijgen we het vervolgens voor elkaar om samen snelle stappen te zetten en voortdurend te leren van je ervaringen? Hoe maak je van een zelfsturend team een zelf-lerend team? Tijdens deze inspiratiesessie nemen we je mee langs enkele voorbeelden en krijg je ideeën aangereikt om op dit vlak verder te komen.

Offerte aanvragen

Mentale Veerkracht: de Formule

Meer plezier, meer energie en betere prestaties binnen je team of organisatie! In een interactieve presentatie brainstormt Sierd Nutma, één van onze trainers en auteur van het boek ‘Mentale Veerkacht voor Professionals’ samen met u over het thema Mentale Veerkracht. In deze presentatie ontvouwt hij een unieke formule die op persoonlijk en professioneel vlak de Mentale Veerkracht versterkt.

Offerte aanvragen

 

Schrijf je in voor de P&A Nieuwsbrief

Contactgegevens

P&A Talentontwikkeling
Oldenzaalsestraat 1200 
7524 RJ Enschede

053 431 10 60
info@talentontwikkeling.com

KvK 08 11 66 53

twitter linkedin