053 431 10 60

Nu verkrijgbaar! Hét boek over Eigenaarschap: 'Wie zorgt dat het goed komt?' Bestel jouw exemplaar!

Inspiratiesessies Nieuw Organiseren

Jullie organisatie gaat of wil stappen zetten met Nieuw Organiseren. Maar hoe creëer je draagvlak bij de medewerkers? Naast trainingen rondom het thema Nieuw Organiseren, verzorgen wij ook zogenaamde inspiratiesessies over Nieuw Organiseren. Wij bieden de inspiratiesessie aan op maat, zodat deze goed is afgestemd op de doelen van de organisatie.

Het is mogelijk om zowel voor kleine als grote groepen een inspiratiesessie te boeken.

Inspiratiesessie boeken

De inspiratiesessies

 Hieronder vind je een overzicht van de thema's:

Eigenaarschap

Eigenaarschap

Veel managers, leidinggevenden of ondernemers raken energie kwijt omdat hun medewerkers geen verantwoordelijkheid tonen. Ze doen gewoon hun werk, maar zetten niet een tandje bij om een verschil te maken. En als het misgaat nemen ze niet de verantwoordelijkheid, maar wijzen ze vaak naar de omstandigheden.

Tijdens deze inspiratiesessie laten we zien wat Eigenaarschap precies is en hoe je dit kunt aanwakkeren.

Resultaat
Deelnemers zetten hiermee de eerste stap naar het empoweren van medewerkers!

Offerte aanvragen

Van Feedback naar Feedforward

Van Feedback naar Feedforward

Waarom werken traditionele feedback-kunstjes vaak niet en wat is het alternatief? Hoe kunnen we er voor zorgen dat we veel meer van elkaar leren en hoe bouwen we aan een positief leerklimaat? Ga aan de slag met Feedforward!

Laat je inspireren tijdens een interactieve bijeenkomst waarin je direct ervaart hoe leuk én effectief feedforward kan zijn en hoe je dit in kunt zetten in jouw organisatie. De technieken zijn gebaseerd op het werk van Marshall Goldsmith en de inzichten uit de positieve psychologie. We leren je hoe je door middel van verrassend krachtige technieken en een andere manier van kijken enorme verbeterslagen kunt maken binnen jullie team of organisatie.

Offerte aanvragen

Nieuw Leiderschap: van Manager naar Leider

Nieuw Leiderschap: van Manager naar Leider

Nieuwe tijden vragen om nieuwe leiders. Vakmensen rennen de tent uit als je niet tijdig je manier van leidinggeven afstemt op wat zij graag willen. Het gaat er (nog steeds) om dat je de mensen in jouw team in de kracht weet te zetten waardoor ze zo optimaal mogelijk bij kunnen dragen aan een gezamenlijk resultaat. Maar hoe doe je dat?

In deze inspiratiesessie legt Pieter van der Haak, eigenaar van P&A en auteur van het boek Van Vakmanschap naar Leiderschap, uit wat Nieuw Leiderschap precies betekent en hoe je dit toepast in de praktijk.

Offerte aanvragen

Nieuw Organiseren

Nieuw Organiseren

Wat is ‘nieuw organiseren’ precies? Waarom is het noodzakelijk dat we gaan kijken naar andere vormen van organiseren?

Tijdens deze inspiratiesessie laten we deelnemers (aan de hand van voorbeelden) zien wat Nieuw Organiseren precies betekent en wat dit precies vraagt van de organisatie en haar medewerkers.

Resultaat
Na afloop van de sessie zijn de deelnemers zich bewust van het belang van Nieuw Organiseren en geïnspireerd om hiermee aan de slag te gaan.

Offerte aanvragen

Eigenaarschap & Waardecreatie

Eigenaarschap & Waardecreatie

Een interactieve lezing over eigenaarschap en waardecreatie. Door deel te nemen aan deze sessie worden de deelnemers zich bewust van hun eigen toegevoegde waarde binnen de organisatie. Ze zien meer samenhang tussen hun eigen taak en het gezamenlijke doel en ze zijn zich bewust geworden in hoeverre ze hun eigen talenten nog meer in kunnen zetten of ontwikkelen.

Daarnaast inventariseren we tijdens deze sessie waar, gezien vanuit het perspectief van de medewerkers, de organisatie/het management/hrm stappen kan zetten om eigenaarschap verder te stimuleren.

Offerte aanvragen

Zelflerende Teams

Zelflerende Teams

Zelfsturende of zelforganiserende teams zien we als een goede oplossing om vakmanschap centraal te stellen en de professional zelf de regie te geven. Minder management, meer zelf aan het roer. We stellen de “Bedoeling” centraal en formuleren de gewenste "Outcome”. Maar hoe krijgen we het vervolgens voor elkaar om samen snelle stappen te zetten en voortdurend te leren van je ervaringen? Hoe maak je van een zelfsturend team een zelf-lerend team?

Tijdens deze inspiratiesessie nemen we je mee langs enkele voorbeelden en krijg je ideeën aangereikt om op dit vlak verder te komen.

Offerte aanvragen

Mentale Veerkracht: de Formule

Mentale Veerkracht: de Formule

Meer plezier, meer energie en betere prestaties binnen je team of organisatie! In een interactieve presentatie brainstormt Sierd Nutma, één van onze trainers en auteur van het boek ‘Mentale Veerkacht voor Professionals’ samen met u over het thema Mentale Veerkracht.

In deze presentatie ontvouwt hij een unieke formule die op persoonlijk en professioneel vlak de Mentale Veerkracht versterkt.

Offerte aanvragen

Inspiratiesessie boeken

Het is mogelijk om zowel voor kleine als grote groepen een inspiratiesessie te boeken. Omdat we interactieve werkvormen gebruiken tijdens de inspiratiesessies, zetten we bij meer dan 20 deelnemers meestal extra begeleiders in. De tarieven liggen daarom hoger bij grotere groepen. De genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Groepsgrootte

Tarief (per sessie)

Tijdsduur

Tot 20 deelnemers

€ 2250,-

1,5 tot max. 3 uur

Tot 40 deelnemers

€ 3500,-

1,5 tot max. 3 uur

Tot 300 deelnemers

€ 4750,-

1,5 tot max. 3 uur

Schrijf je in voor de P&A Nieuwsbrief

Contactgegevens

P&A Talentontwikkeling
Oldenzaalsestraat 1200 
7524 RJ Enschede

053 431 10 60
info@talentontwikkeling.com

KvK 08 11 66 53

twitter linkedin
 

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies op onze website om ervoor te zorgen dat je onze website optimaal kunt gebruiken. Meer informatie