053 431 10 60

Events

Op deze pagina vind je een overzicht van events, trainingen en bijeenkomsten die wij of zelf organiseren of die één van onze partners organiseert.

Workshop Talentgesprekken voeren op Nieuw Organiseren Festival

(Datum: 05-10-2017 8:00)Kalender: P&A TalentontwikkelingBetaalde activiteit

Na het succes van voorgaande edities, organiseert het platform Nieuworganiseren.nu dit jaar voor de 5e keer het Nieuw Organiseren festival op donderdag 5 oktober in Utrecht. Als trotse partner zijn wij dit jaar ook weer aanwezig met de workshop Talentgesprekken voeren!

Tijdens deze workshop gaan we samen op zoek naar de alternatieven en praten we je bij over het voeren van Talentgesprekken. En we presenteren het nieuwe boekje uit de P&A Koe reeks met als titel: Een Goed Gesprek (over de kunst van het coachen in een snel veranderende wereld).

Meer informatie en aanmelden

Gratis Training: Leidinggeven aan Eigenaarschap

(Datum: 11-10-2017 15:00)Kalender: P&A Talentontwikkelinggratis activiteit

 Voor leidinggevenden of HRM'ers die op zoek zijn naar praktische handvatten voor Eigenaarschap en duurzame inzetbaarheid.

Je wilt graag dat je medewerkers meer Eigenaarschap tonen en je bent op zoek naar praktische handvaten, om het direct uit te proberen in je eigen praktijk. Tijdens deze gratis training laten we je ervaren wat Eigenaarschap precies is en hoe je dit kunt aanwakkeren. Met het volgen van deze training zet je de eerste stap naar het empoweren van medewerkers! 

Meer informatie en aanmelden

Schrijf je in voor de Booster Leiderschap & Teamontwikkeling

Contactgegevens

P&A Talentontwikkeling
Oldenzaalsestraat 1200 
7524 RJ Enschede

053 431 10 60
info@talentontwikkeling.com

KvK 08 11 66 53

twitter linkedin
 

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies op onze website om ervoor te zorgen dat je onze website optimaal kunt gebruiken. Meer informatie