053 431 10 60

Nieuw in onze webshop: Lijfspreukenspel (voor coaching)

In samenwerking met enkele partners zijn we bezig om een nieuw bedrijf op te starten: Jump Serious games. De website is nog in ontwikkeling, maar een aantal producten zijn nu al bij P&A te koop. Waaronder het Lijfspreukenspel. 

Een fijn glas port en een goed gesprek

Door: Nienke van der Haak

“Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan!" zei één van de deelnemers laatst in een training. Niet alle deelnemers waren het er mee eens, maar het gaf wel een leuk gesprek!

Ik merk dat mensen regelmatig hun lijfspreuk of levensmotto vertellen om vaak in één zin duidelijk te maken hoe ze in het leven staan. Taal is een krachtig hulpmiddel. Het kan prettig zijn als zo’n helpende zin, een levensmotto of lijfspreuk je verder kan brengen of kan helpen op koers te blijven. Zo kwam ik op het idee om een lijfspreukenspel te ontwikkelen!

Spel voor training en coaching

Ik wilde graag een spel maken voor training en coaching waarbij lijfspreuken & levensmotto’s gebruikt worden om snel tot de essentie van een gesprek te komen. Samen met anderen verzamelde ik veel te veel spreuken. Na een aantal testen heb ik er 53 geselecteerd, met voor elk wat wils. En nu is het dan zover: verpakt in een mooi stevig doosje, inclusief een verzameling spelvarianten voor coaching, training, groepsbijeenkomsten en andere tips.

Het spel is een goede aanvulling op het onlangs verschenen boekje ‘Een Goed Gesprek’, ook beschikbaar in de webshop.

Ook geschikt voor familie en vrienden

Hoe goed ken jij je vrienden en familie eigenlijk? Met de kerstdagen in het verschiet is dit ook een spel wat zich bij uitstek leent om met familie en vrienden te spelen (vanaf een jaar of 12). Kies een spreuk en kom snel met elkaar tot een persoonlijk gesprek. Vraag bijvoorbeeld:

Welke spreuk geeft aan wat deze familie of vriendenkring kenmerkt?

Of meer persoonlijk:

  • Welke spreuk herken je als iets wat je van huis uit (van je ouders) hebt meegekregen?
  • Welke spreuk geeft aan waar je op dit moment staat in het leven?
  • Welke spreuk gun je jezelf (of een ander) wat meer?

Dit spel is dan ook niet alleen een must have voor trainers, coaches en HRM-ers, maar ook voor mensen die na de kalkoen willen uitbuiken met een fijn glas port en een goed gesprek.

Bestellen: pre-order

Het spel verschijnt op 18 december, maar je kunt alvast een pre-order plaatsen in onze webshop. Je weet dan zeker dat je het spel voor de kerstdagen in huis hebt.

Pre-Order Lijfspreukenspel

Fijne feestdagen!

Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de P&A Nieuwsbrief

Contactgegevens

P&A Talentontwikkeling
Oldenzaalsestraat 1200 
7524 RJ Enschede

053 431 10 60
info@talentontwikkeling.com

KvK 08 11 66 53

twitter linkedin
 

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies op onze website om ervoor te zorgen dat je onze website optimaal kunt gebruiken. Meer informatie