053 431 10 60

P&A geeft workshop Talentgesprekken voeren op Nieuw Organiseren Festival

Na het succes van voorgaande edities, organiseert het platform Nieuworganiseren.nu dit jaar voor de 5e keer het Nieuw Organiseren festival op donderdag 5 oktober in Utrecht. Als trotse partner zijn wij dit jaar ook weer aanwezig met de workshop Talentgesprekken voeren!

Stoppen met beoordelingsgesprekken

Het voeren van beoordelingsgesprekken past niet meer in deze tijd van nieuw organiseren. Vorig jaar schreef Pieter van der Haak hierover een prikkelend artikel op LinkedIn wat leidde tot veel reacties. Steeds meer organisaties stoppen met deze traditionele en vooral hiërarchische manier van praten met elkaar. Maar wat zijn alternatieven? Hoe halen we het beste in elkaar naar boven? Wat voor soort gesprekken passen daar dan bij?

Tijdens deze workshop gaan we samen op zoek naar de alternatieven en praten we je bij over het voeren van Talentgesprekken. En we presenteren het nieuwe boekje uit de P&A Koe reeks met als titel: Een Goed Gesprek (over de kunst van het coachen in een snel veranderende wereld).

Bekijk hier het volledige programma van het Nieuw Organiseren Festival.

Waarom het festival bezoeken? 

De wereld verandert in sneltreinvaart. In de zorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven staan organisatie en mens onder druk om te veranderen. Maar het is niet voor iedere organisatie even makkelijk om met deze veranderingen om te gaan. Nieuw organiseren helpt hier bij. Omdat het beter kan – en moet.

Tijdens het Nieuw Organiseren Festival leer je van de pioniers van het nieuwe organiseren. Je gaat niet alleen luisteren, maar ook met elkaar in gesprek over de valkuilen en hacks. Je leert hoe je beter kunt vergaderen beslissingen kunt nemen en met elkaar kunt samenwerken. Je staat stil bij de bedoeling en maakt een sprong in het diepe van het experiment van nieuw organiseren. 

Enkele tickets verkrijgbaar

Jij kunt er nog bij zijn! Via de website van Nieuworganiseren.nu zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Als partner van Nieuw Organiseren mogen we je een flinke korting aanbieden. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op.  

Aanmelden

Schrijf je in voor de P&A Booster!

Privacy voorwaarden

Contactgegevens

P&A Talentontwikkeling
Oldenzaalsestraat 1200 
7524 RJ Enschede

053 431 10 60
info@talentontwikkeling.com

KvK 08 11 66 53

twitter linkedin