053 431 10 60

!! Bestseller !! Hét boek over Eigenaarschap: 'Wie zorgt dat het goed komt?' Bestel nu (€ 20,-)

Terugblik 2016: Een topjaar!

Net als ieder jaar maken wij aan het einde van het jaar de balans op. En wat was 2016 een mooi jaar! Bij P&A zijn we altijd in beweging. Ook dit jaar hebben we weer mooie projecten gedraaid voor leuke opdrachtgevers en hebben we nieuwe trainingen geïntroduceerd (waaronder een e-learning). Hieronder delen we onze highlights van 2016!

Gratis training Eigenaarschap populair

duurzame inzetbaarheid eigenaarschapHet begon allemaal met een workshop Eigenaarschap op het congres Duurzame Inzetbaarheid van PW de Gids op 23 juni. Het thema 'Eigenaarschap' blijkt in veel organisaties te leven. Na het succes van de workshop op het congres, besloten we een gratis training te organiseren over dit thema. In september gaven onze collega's Pieter en Martijn de eerste gratis training over Eigenaarschap in Apeldoorn, die al snel vol was. Ook de 2e training in november en de 3e (gepland in januari) waren in no-time gevuld! Hier gaan we in 2017 dan ook zeker weer mee verder!  

Inmiddels is de training in maart ook volgeboekt. Op 18 mei staat er een nieuwe training gepland, waarvoor jij je kunt aanmelden. Kun je niet zolang wachten? Neem dan contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken.

Impressie workshop congres Duurzame Inzetbaarheid

Masterclass HONEST Leiderschap werpt vruchten af bij deelnemers

Een nieuwe training in de markt zetten is altijd een uitdaging. Dit gold ook voor de Masterclass HONEST Leiderschap, waar we in 2015 mee van start gingen. De Masterclass HONEST Leiderschap, is gebaseerd op het boek Van Vakmanschap naar Leiderschap van Pieter van der Haak. De masterclass is bedoeld voor ervaren leidinggevenden die toe zijn aan een volgende stap.

Pieter: “Vorige week wandelde ik een stukje met een directeur van een organisatie waarvan één van de managers de Masterclass had gevolgd. Hij vertelde dat de betreffende manager daadwerkelijk gegroeid was in zijn rol. Hij maakt duidelijker keuzes, weet beter waar hij wel en niet zijn energie moet insteken en straalt meer rust uit naar zijn omgeving. Dit waren mooie woorden die ons bevestigen dat we de goede dingen doen met onze masterclass. De Masterclass is heerlijk om te doen, samen met mijn collega Martijn Blom en bovendien op een prachtige locatie in het mooie Twente. Ik zie er naar uit om ook in 2017 weer met een groep aan de slag te gaan."

In 2017 start de 3e Masterclass HONEST Leiderschap waaraan jij nog kunt deelnemen. Kijk op onze website voor meer informatie.

Meerdere organsaties zetten in op Nieuw Leiderschap en Eigenaarschap

leidinggeven waardecreatie resultaatafspraken boekVeel organisaties onderzoeken of experimenteren met nieuwe manieren van leidinggeven en samenwerken. Wij begeleidden in 2016 onder meer een gemeente en een GGz organisatie op hun weg naar Nieuw Leiderschap en meer eigenaarschap op de werkvloer. Super leuk om te doen en te merken hoe men los kan komen van oude patronen door de “bedoeling” en de bijbehorende Outcome centraal te stellen. Hierdoor wordt loslaten makkelijker en ontstaat er vanzelf meer regelruimte op de werkvloer. (Uitgangspunten hierbij zijn de principes uit het handige boekje Leidinggeven, waardecreatie en het maken van resultaatafspraken)

Nieuw Organiseren Festival

nieuw organiseren festival 2016 pa talentontwikkelingOok dit jaar waren wij als partner weer aanwezig bij het jaarlijkse event van het platform Nieuw Organiseren. Bezoekers konden in onze retro bus terecht voor een 1 op 1 KISS (Keep it Simple Stupid) workshop: praktische tips om je leven weer wat simpeler te maken. Daarnaast kon je op het festival een hoop inspiratie op doen voor Nieuw Organiseren. Het festival gemist? Geen zorgen, volgend jaar wordt de traditie voortgezet. Zorg dat je er net als wij ook bij bent!

Kijk ook op: www.nieuworganiseren.nu

E-learning Nieuw Leiderschap

Een training volgen is niet altijd de meest geschikte ontwikkelmethode. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Naast het geven van trainingen publiceren we daarom regelmatig artikelen waarin we onze visie delen en kun je boeken bij ons bestellen om inspiratie op te doen. Dit jaar hebben we ook de eerste stap gezet met een e-learning Nieuw Leiderschap!
We zijn zeer druk in de weer geweest met het maken van video's testen en thuisopdrachten en het inrichten van de e-learning. Maar dit was het zeker waard! De e-learning is speciaal voor leidinggevenden die graag willen reflecteren op hun eigen rol en praktische handvaten zoeken om Nieuw Leiderschap toe te passen in de praktijk. En niet geheel onbelangrijk: in eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Zo'n 50 mensen volgden dit jaar al de e-learning en de eerste reacties zijn dat de e-learning boven verwachting goed is. Super leuk om dit te horen natuurlijk. 

Ook benieuwd naar de e-learning? Kijk voor meer info op onze website en vraag gratis een demo aan!

pa talentontwikkeling ardennen weekendLast but not least: Teamuitje naar de Ardennen

Tjsa, al die teamuitjes voor andere organisaties organiseren vinden we heel erg leuk, maar we vonden het ook hoog tijd worden om er met ons eigen team ook een weekend tussenuit te knijpen. In april vertoefden wij een weekend lang in de Belgische Ardennen op een idylissche plek, in een gezellige onderkomen! Uiteraard ondergingen we de nodige teamactiviteiten en bereidden we ons eten 's avonds buiten boven de vuurkorf. Een super en onvergetelijk weekend! 

Kortom: 2016 was een topjaar en we kijken uit naar 2017!

 

Schrijf je in voor de P&A Nieuwsbrief

captcha 

Contactgegevens

P&A Talentontwikkeling
Oldenzaalsestraat 1200 
7524 RJ Enschede

053 431 10 60
info@talentontwikkeling.com

KvK 08 11 66 53

twitter linkedin
 

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies op onze website om ervoor te zorgen dat je onze website optimaal kunt gebruiken. Meer informatie